search
top

Att gå ut på krogen

Att gå på krogen

Att gå på krogen är något som jag nu för tiden inte gör allt för ofta. Med stadigt sällskap sedan flera år tillbaka så ser inget större nöje i att gå ut och mingla bland massor av andra människor.Ofta brukar jag också få äckliga förslag från män. Det tragiska är att de män som brukar komma med de mest ”öppna” förslagen är de som verkligen inte ser bra ut. Det brukar ofta vara dessa små lönnfeta herrarna som även utan allt för mycket alkohol i kroppen pratar och beter sig som om de ännu inte har slutat på förskolan.

Bara för att jag inte tycker om att gå på krogen betyder det inte att jag inte tycker om att gå ut och ha trevligt. Självklart händer det att jag går ut med mina väninnor och tar en drink eller två. Men till skillnad mot förr, så görs detta under ordnade former.

Gå ut och äta

Dock gillar jag väldigt mycket att gå ut på krogen och äta en bit god mat. Men då brukar vi naturligtvis välja ett ställa där fokus är på maten. Krogar med en dominerande bar är inte för mig. Om jag letar efter en ny krog i Stockholm så brukar jag ofta använda mig av www.krogguiden.se. Här kan man hitta hundratals olika krogar och sajten ger en möjlighet att filtrera vad man letar efter på ett mycket bra sätt. I Göteborg är faktiskt Göteborg-Postens krogkoll riktig bra.

Favoritmat

Som många andra så försöker jag att leva ett lite nyttigare liv än innan och det samma gäller min partner. Därför har vi bestämt oss att försöka att besöka restauranger som vi vet lägger ner stor vikt på det gröna. Som tur är finns det ett flertal krogar i Stockholm som är kända för sin lite mer ”gröna” inriktning. Men självklart finns det även tillfällen då man vill lyxa till det lite mer. Vid dessa tillfällen föredrar vi att njuta av en gedigen avsmakningsmeny.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

top