search
top

Shoppa online gillar jag

Shoppa online

Jag tycker verkligen om att shoppa online. Priserna på de produkter som jag vill ha brukar alltid vara betydligt billigare på nätet. Men jag är inte en person som spontan handlar. Tvärtom. Först kollar jag verkligen upp de produkter som jag är intresserad av. Jag går runt i olika affärer för att se på dem och prova dem om det är möjligt. Dock är jag väldigt noga med att inte på något sätt hinta att jag kommer att köpa något i alla de affärer som jag besöker. Det tycker jag inte är schyst att göra. Jag föredrar att handla på svenska sajter och inte på utländska om möjligheten finns. Ofta är priserna något dyrare om man handlar från svenska företag, men å andra sidan finns det garanti och ångerrätt som man endast kan drömma om från utlandet och de betalningsmetoder som finns tillgängliga på seriösa svenska sajter räcker till för alla mina behov.

Tryggt att handla på nätet

Nu för tiden när det är dags att shoppa online så känner jag ingen oro längre. Jag tror att det mycket beror på att det finns så många bra betalningsmetoder tillgängliga för handel på nätet. Samt att alla seriösa online sajter har krypterad betalning samt ofta även ett certifikat som bekräftar deras trovärdighet. På sajten tryggehandel kan man söka på företag och se om de är certifierade eller inte. Jag tar ingenting för givet när jag shoppar, så även om en sajt har loggan från tryggehandel så kollar jag upp dem på deras sajt. Tyvärr är det många som använder deras logga olagligt.

Bästa betalningsmetod

Det är svårt att säga på rak arm vilken betalningsmetod som är bäst att använda på nätet. Minst information om sig själv är det vid köp med PayPal, men långt ifrån alla svenska e-handelssajter tillåter PayPal. Jag har dock med åren lärt mig att betalning med kort går alldeles utmärkt så länge man är försiktig av sig. Själv har jag ett speciellt shoppingkonto där jag har ett kort bundet till. Här sätter jag in pengar då jag ska handla något. På det sättet vet jag att jag inte kan bli av med mer pengar än summan för produkten i fråga. Att ha ett sådant konto är något jag verkligen kan rekommendera er som handlar på nätet.

Med dessa få ord vill jag önska er lycka till med att shoppa online.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

top